De top 5 meest kindvriendelijke campings

Reistips

Geen reacties Reageer

 

Wanneer je met je kinderen een leuke vakantie wilt boeken op de camping, is het belangrijk dat je een camping boekt die vooral ook kindvriendelijk is. Hier volgt de top 5 van de meest kindvriendelijke campings in Nederland.

Safaripark Beekse Bergen

Op nummer 1 staat safaripark Beekse Bergen. Je kunt er overnachten in de Afrikaanse stijl. Naast wilde dieren zijn er zwembaden, speeltuinen, animatieprogramma’s en een pretpark aanwezig op deze camping. Alle ingrediënten voor een leuke vakantie zijn aanwezig!

Vakantiepark Marveld Recreatie

Dit vijf sterren vakantiepark heeft alles in zich voor een geslaagde vakantie. Een subtropisch zwemparadijs, een funpark en een kinderboerderij zijn maar enkele van de vele faciliteiten die dit park biedt. Camping Marveld is een echte aanrader!

Sprookjescamping De Vechtstreek

Deze camping is zeer kindvriendelijk ingericht. Naast een kidsclub, speeltuin en voorzieningen voor baby’s, zijn er diverse pretparken in de buurt van deze camping te vinden. Bezoek met je kinderen de kinderboerderij, of ga gezellig met elkaar zwemmen in het zwembad op de camping.

Beerze Bulten

Camping Beerze Bulten heeft een schitterend zwemparadijs. Maar ook het Giga Konijnenhol is een ultieme speelplek voor kinderen. Er zijn diverse recreatieprogramma’s. Er kan op de playstation gespeeld worden en fanatieke jongens en meisjes kunnen de klimwand beklimmen. Voor zowel jonge als wat oudere kinderen is er genoeg te doen.

de krim texel

Camping de Krim in Texel

Texel is natuurlijk een perfecte vakantiebestemming. Dichtbij zee en altijd is er strand aanwezig. De kindercamping de Krim ligt midden in de duinen van Texel. Het is voorzien van een zwembad en diverse speeltuinen. Daarnaast wordt er ook een aantrekkelijke kinderkorting gegeven. Er is zelfs een kinderscooterbaan waar je kinderen zich volop kunnen uitleven. 

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *