Samenwerken met Reisaddict.nl

Reisaddict.nl is een website van reisverslaafden, voor reisverslaafden. Voor iedereen die niets wil missen van het laatste reisnieuws, interessante reistips en prachtige reisfoto’s uit alle windstreken. Daarnaast is er uitgebreide reis- en landeninformatie van alle landen in de wereld te vinden. Met het actuele reisadvies, populaire bezienswaardigheden en beste reistijd per bestemming.

Groeiend aantal bezoekers

Voor Reisaddict schrijft een klein team uiteenlopende berichten. Van mooie fotoreportages tot de beste aanbiedingen en kortingsacties van luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties. Door kwalitatieve artikelen en reportages te publiceren neemt het aantal bezoekers maandelijks toe.

Kwalitatieve artikelen

Wilt u op Reisaddict een bestemming aanprijzen of een reisbedrijf onder de aandacht brengen? Dat kan. Bijvoorbeeld door middel van een simpel linkje, maar ook aan de hand van een gesponsord artikel (editorial). U kunt zelf een artikel aanleveren, maar het is ook mogelijk om ons het artikel te laten schrijven aan de hand van uw input en met gebruik van de door u gewenste URL’s. Een dergelijk artikel kan binnen een paar dagen na aanvraag online staan. Een kleine selectie van partijen die u voorgingen: partners-reisaddict