15 procent korting op InterRail Global Pass

Budget

Geen reacties Reageer

 

InterRailen, wie heeft het niet gedaan? Lekker voor een prikkie met je backpack door Europa treinen. Goed nieuws voor degene die dat binnenkort graag willen doen. Tot en met 31 maart 2014 krijg je 15 procent korting op een InterRail Global Pass.

InterRail is gebaseerd op goedkoop rondzwerven door Europa. Met een InterRail ticket heb je voor een vast bedrag toegang tot treinen door heel Europa (hogesnelheidslijnen uitgezonderd). Met dit ticket ben je dus verzekerd van een plekje in de trein en hoef je je niet in allerlei bochten te wringen om in die vreemde taal uit te leggen voor welk traject je een treinkaartje wil kopen. En besluit je op het laatste moment toch een andere reisroute te kiezen, dan kan dat. Je bent nergens aan gebonden. Wel zo relaxed.

Er zijn twee verschillende InterRail passen beschikbaar. Een InterRail One Country Pass, waarmee je één specifiek Europees land kunt ontdekken, en een InterRail Global Pass. Met deze Global Pass kun je door maar liefst 30 landen in Europa reizen (inclusief de bootverbinding tussen Italië en Griekenland). De huidige korting is van toepassing op deze uitgebreide versie.

Korting op InterRail Global Pass

De InterRail Global Pass is te koop voor de geldigheid van vijf dagen tot een maand, waarbij je kunt kiezen uit vijf verschillende opties: 5 dagen binnen 10 dagen, 10 dagen binnen 22 dagen, 15 dagen aaneengesloten, 22 dagen aaneengesloten en één maand aaneengesloten.

De korting van 15 procent is van toepassing op alle InterRail Global Passes en geldt voor alle leeftijden. Om gebruik te maken van het kortingspercentage moet het ticket voor 31 maart worden aangeschaft. De treinreizen moeten plaats vinden tot en met 16 mei 2014.

Boek nu je InterRail Global Pass met 15 procent korting!

trein-bosnie

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *