Air Miles inwisselen voor vliegtickets

Budget

Geen reacties Reageer

 

Air Miles voor vliegtickets inwisselen. Het is weer mogelijk door een nieuwe samenwerking tussen Air Miles en Vliegtickets.nl. Nadat KLM in 2010, door de lancering van Flying Blue, en Transavia in 2013 met het spaarprogramma stopten was het lange tijd onmogelijk om met Air Miles te vliegen.

Zestien jaar lang was het mogelijk om met je Air Miles vliegtickets van KLM te boeken. Nadat de luchtvaartmaatschappij in 2010 met haar eigen Flying Blue programma begon stapte transavia.com in het opengevallen gat van KLM. In 2013 stopten ook zij met de mogelijkheid om Air Miles voor vliegtickets in te wisselen. Daardoor was het niet meer mogelijk om vliegtickets voor Air Miles te krijgen. Tot nu. Want boekingssite Vliegtickets.nl is de samenwerking met het spaarprogramma aangegaan.

Bij Vliegtickets.nl kun je vanaf heden Air Miles inwisselen voor vliegtickets van alle luchtvaartmaatschappijen wereldwijd. De kortingen zijn geldig op alle reguliere vluchten. Het voordeel voor reizigers met Air Miles loopt op van tientallen euro’s tot gratis vliegreizen. Wil je graag eens een review bekijken van vliegtickets.nl? Kijk dan eens op een onafhankelijke reviewwebsite zoals ervaringensite.nl.

Hoe vliegtickets met Air Miles kopen?

Het inwisselen van Air Miles voor vliegtickets is eenvoudig. Ga naar Vliegtickets.nl, voer de bestemming in en geef de datum voor de heen- en terug aan. Selecteer je gewenste vlucht, vul je persoonsgegevens in en doorloop de rest van het boekingsproces. Zodra je bij de optie ‘Air Miles inwisselen’ komt dien je in te loggen met je Air Miles account. Het systeem herkent vervolgens zelf of je genoeg punten hebt gespaard voor korting. De Air Miles korting wordt vervolgens verwerkt in de kassabon.

logo-vliegticketsKlik hier om Air Miles voor vliegtickets in te wisselen

NB: De samenwerking tussen Vliegtickets.nl en Air Miles is eind 2017 gestopt.

Alleen bij Vliegtickets.nl boekt u met Air Miles

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *