Voor 39 euro met de trein naar Berlijn

Reisnieuws

1 Reactie Reageer

 

Het is nu mogelijk om niet de gebruikelijke 49 euro voor een enkele treinreis Amsterdam – Berlijn te betalen, maar slechts 39 euro. De reden voor deze prijsdaling is een omleiding die de trein tot het einde van dit jaar moet maken waardoor de reis niet zes, maar zeven uur duurt.

Om dit goedkope treinticket in de wacht te slepen is het belangrijk om op tijd te boeken. Hoe dichter op de vertrekdatum, hoe duurder je treinreis wordt. Op dit moment rijden er zeven treinen per dag tussen Amsterdam en Berlijn, waarvan er zes via Hannover rijden. Voor het goedkope ticket dien je over te stappen in Hannover. 

Heb je geen zin om over te stappen, dan kun je ook gebruik maken van de enige dagelijkse rechtstreekse trein naar Berlijn. Voor dit traject betaal je echter wel iets meer. Ga nu naar NSInternational.nl voor een goedkoop treinticket naar Berlijn.

  1. Jelle schreef:

    Ja, maar je VLIEGT al voor 100 Euro retour met KLM. En dan doe je over de reis maar 1,5 uur. KLM vliegt op luchthaven Tegel. Het kan nog goedkoper, namelijk met EasyJet (ook vanaf Schiphol)
    NS kon me nog geen goede verklaring geven, waarom de prijs van een treinticket niet gekoper is.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *