Vakantie in Albufeira in trek bij Nederlanders

Reisnieuws

Geen reacties Reageer

 

Veel Nederlanders zijn in de afgelopen weken op zoek gegaan naar zonnige Europese vakantiebestemmingen. De belangstelling voor een vakantie in Albufeira lijkt het sterkst te stijgen. De badplaats in de Algarve is geliefd, blijkt uit gegevens van boekingssite Hotels.com.

Albufeira is de snelste stijger onder Nederlandse reizigers. Het aantal zoekopdrachten naar hotelovernachtingen in de Portugese badplaats nam met 167 procent toe ten opzichte van vorig jaar. Een vakantie naar Albufeira aan de Atlantische Oceaan biedt toeristen een uitgestrekt zandstrand, een moderne jachthaven en een levendig centrum.

Reizen naar Albufeira

Verschillende Nederlandse reisorganisaties bieden reizen naar Albufeira en de rest van de Algarve aan. Voor een goedkope vakantie in Albufeira ga je naar TUI.nl of Sunweb. Voor een wandelvakantie in de Algarve ga je naar Djoser.nl en SNP Natuurreizen.

Boek je liever een losse vlucht naar de Algarve? Vergelijk dan de goedkoopste vliegtickets naar Faro op Vliegtickets.nl (korting met Air Miles).

Onderzoek

Op de tweede plaats volgt de Turkse badplaats Kaş met een stijging van 102 procent. Nederlandse reizigers lijken het schilderachtige plaatsje, gelegen in een fraaie Zuid-Turkse baai, definitief te hebben ontdekt. De enige stedenbestemming in de top van de lijst is Sevilla, met een stijging van 98 procent. Sevilla is een van de meest zuidelijke en warmste steden van Europa.

De overige bestemmingen in de top van de lijst waarvan de populariteit onder Nederlandse reizigers in de afgelopen weken is gestegen zijn Tenerife (75 procent), Bodrum (71 procent), Santorini (56 procent), Rhodos (29 procent), Fuerteventura (16 procent), Cyprus (13 procent) en Ibiza (11 procent).

albufeira-portugal-panorama

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *