Trein in Zuid-Afrika omgetoverd tot strandhotel

Bijzonder

Geen reacties Reageer

 

Overnachten in een trein op het strand. Het klinkt ongeloofwaardig, maar in Zuid-Afrika is het realiteit. In Mosselbaai, in het hart van de Tuinroute en niet ver van Kaapstad, is een treinstel omgetoverd tot een supergaaf hostel. Met als hoogtepunt een prachtige zonsopkomst.

De oude treinstellen staan op een voormalige spoorlijn opgesteld, op nog geen dertig meter van Santos Beach in Mossel Bay (Mosselbaai). Alle zeven treinwagons zijn van buiten nog in originele staat. Ook binnen ademt Santos Express, zoals het hostel heet, in alles trein.

Het treinhostel bevindt zich niet alleen op een prachtige locatie, vanuit het hostel ben je ook binnen een paar minuten in de haven en het centrum van Mosselbaai. Daarnaast helpt het personeel van Santos Express je graag om allerlei leuke activiteiten te boeken. Zo kun je in de omgeving van Mosselbaai walvissen spotten, vanuit een kooi onder water haaien bekijken en kun je op een quad rijden, bungeejumpen en wijn proeven.

Overnachten in Santos Express, Mosselbaai

Santos Express heeft niet alleen grote slaapzalen met 8 tot 32 bedden. Er zijn ook kleinere 2-persoonskamers en tijdens je huwelijksreis kun je er zelfs in een bruidssuite overnachten. De passagierswagons beschikken verder over alle gebruikelijke faciliteiten zoals een wc, douche en eventueel een privékeuken. De laatste wagon beschikt bovendien over een restaurant met, uiteraard, uitzicht op zee.

logo-hotelsMeer informatie en boeken:
Santos Express

trein-hotel-zuidafrika-overzicht

trein-hotel-zuidafrika-receptie

trein-hotel-zuidafrika-strand

trein-hotel-zuidafrika-straat

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

trein-hotel-zuidafrika-dorm

trein-hotel-zuidafrika-kamer

trein-hotel-zuidafrika-luxe

Bron foto’s: Santos Express

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *