Top 10 beste bestemmingen huwelijksreis

Reisnieuws

Geen reacties Reageer

 

Het is vandaag Valentijnsdag. En waar gaan de gedachten van veel mensen dan stiekem naartoe? Juist, naar een huwelijksreis op een romantisch eiland. Boekingssite Agoda.com heeft onderzocht wat de beste bestemmingen zijn voor een huwelijksreis.

Boekingssite Agoda.com stelde aan 15.000 klanten de vraag waar zij het liefste naartoe zouden gaan tijdens hun huwelijksreis. Echt verrassend is de uitslag niet. Eén op de vijf ondervraagden (meer dan 20 procent) gaf aan dat de Malediven hun droombestemming voor een huwelijksreis is. Op gepaste afstand van de Malediven volgen de Griekse eilanden en Parijs, de stad van de liefde.

De Malediven, voor velen de ultieme droombestemming.

De Malediven, voor velen de ultieme droombestemming.

In het onderzoek konden de klanten van de boekingssite kiezen uit twintig verschillende bestemmingen voor een huwelijksreis. Europese koppels blijken hun romantische vakantie ver van huis door te willen brengen. Maar liefst 89% van de Europeanen koos voor een bestemming buiten Europa. Van de Aziaten selecteerde slechts 65% voor een bestemming buiten Azië. Maar wat wil je ook als een droombestemming als de Malediven in Azië ligt…

populairste-huwelijksreis-bestemmingen-2014

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *