Hotels verboden terrein voor Russen

Bijzonder

7 Reacties Reageer

 
Ze zijn asociaal, ze eten het hele buffet leeg en zijn onbeschoft naar hotelpersoneel. Althans, dat is het beeld dat veel Europeanen van Russen hebben als ze op vakantie zijn, schrijft De Telegraaf. En dus zijn er in populaire vakantielanden ‘Rusvrije hotels’. De ‘problemen’ zouden zich vooral voordoen in all-inclusive resorts op zonbestemmingen als Egypte en Turkije. Daar graaien de Russen massaal het gratis buffet uit de bakken, maar laten vervolgens hun halve bord vol eten staan als ze weer het zwembad in duiken. Dit tot grote ergernis van de Europeanen. Niet iedereen heeft evenveel last van Russische toeristen. Hoteleigenaren zien de Russen bijvoorbeeld wel degelijk graag komen. Ze hebben veel geld en laten zich niet afschrikken door opstanden en onlusten zoals onlangs in Egypte. Toch zullen de hoteliers mee moeten met de hype om niet genegeerd te worden door reisorganisaties. Want als Russische gasten gaan overheersen blijven de Europeanen weg en dus moet er een goede mix van nationaliteiten zijn.

Rusvrije hotels Turkije

Sommige Europese touroperators bieden in hun reisaanbod zelfs ’gegarandeerd Rusvrije hotels’ aan. In Turkije bijvoorbeeld. De hotels en resorts zelf lopen er liever niet mee te koop om niet te discrimineren. Enkele voorbeelden van een Rusvrij hotel: Bij TUI.nl en Sunweb kun je ook appartementen in Turkije boeken. Je eigen plekje en dus verboden voor Russen, tenzij je daar zelf toestemming voor geeft.

 1. jean schreef:

  Heb veel russen ontmoet in spanje maar zij vreten echt niet alles , niet meer dan de Nederlanders en zij zijn niet onbeschoft ..
  als zij wat gedronken hebben dan is het normal dan zij van genieten, en dat doen de Engelse nog erger…
  De Russen hebben het altijd moeilijk in hun land om de goede betaalbare en lekker fries eten …. dus ik vind het normal dat zij eten wat zij willen , zij betalen ook als iedereen
  dus aus ophouden met die onzin…
  by the way the last van de Polen en Ukrainers horen wij niets over ????

  • Nissa schreef:

   jean, bent je zelf rus? dan begrijp ik je. maar waarheid is zo dat russen is echt wel lastige gasten. Als er is 1 of 2 russen dan het is Ok. Maar zodra ze in groep zijn worden ze net “animals”. Voor ons hotels zonder russen is must.

 2. Manon schreef:

  Nissa helemaal gelijk!! Zelfde hier slechte ervaringen mee gemaakt met russen in turkije 3x Egypte 2x en zelfs Bangkok
  Voor mij hoef Ik ook niet meer naar deze landen te gaan mits er Russisch vrije hotels zijn!

 3. Pietje schreef:

  Niks aan toe te voegen, slaat spijker op de kop! Kloot volk, bah!! Iedereen moet en mag kunnen genieten van vakantie, lekker eten enz, maar dat kan ook MET respect. Ben verliefd op Turkije, maar leek me rusland hier 🙁

 4. gezinus hagedoorn schreef:

  ook turkse mensen vullen hun tafel bijv met het ontbijt en laten ook daarvan de helft staan. denk dat het per persoon is en niet per land moet gaan noemen.

  net als met het handdoekje leggen op je stretcher.
  hebben wij in spanje mee gemaakt.
  dit was met belgen.
  ik bedoel maar.

 5. Peter B schreef:

  Engelsen zijn luidruchtig met een “pint” teveel op , ze drinken al om 9.00 uur zich een slag in de rondte. Turken zijn vooral erg “bot” tegen hun medelanders die in het hotel werken en scheppen ook ruime porties op hun bord wat niet op gaat. Nederlanders zijn in een groep ook heel luidruchtig zeker met een paar biertjes of sterkere drank teveel op. Wél houden zij zich in bij het buffet. Maar…. de

  OOSTBLOKKERS (Russen Polen Oekraïners Roemenen etc) zijn gewoon asociale gasten . Ze zorgen dat er héél erg veel weggegooid kan qua voedsel en drank. En ze jatten je stoel onder je komt weg als je eten aan het pakken bent en schuiven alle tafels aan elkaar waardoor niemand er meer langs kan. Bestellen drank bij de ober en als dat te lang duurt halen ze zelf nog haast het dubbele waardoor er uiteindelijk drie keer de hoeveelheid op tafel staat !! Ook de tablets met kinderprogramma’s staan te schallen op tafel om de kids bezig te houden !!
  Het zijn gewoonweg “nare ongedierten” die
  OOSTBLOKKERS die voor jou je vakantie weten te verknallen.

 6. vera schreef:

  helemaal mee eens Peter

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *