De beste reisaanbiedingen

De redactie van Reisaddict selecteert iedere maand de tien beste reisaanbiedingen met vakantiebestemmingen binnen en buiten Europa. Zie je een interessante reisaanbieding, maar dien je zelf een vliegticket te boeken? Wij hebben ook een handig overzicht met aanbieders van goedkope vliegtickets voor je.

reisaanbiedingen

1. Cuba: 18-daagse rondreis (vanaf €1390)
Met een huurauto verkent je de mogotes, rode aarde en tabaksvelden van Viñales. Je rijdt langs de Caribische Zee en bezoekt het swingende Santiago de Cuba. Het rustieke Baracoa, de eerste nederzetting van de Spanjaarden, biedt volop gelegenheid het Cubaanse leven van dichtbij mee te maken.

2. Marokko: 15-daagse fly-drive rondreis door magnifiek Marokko (vanaf €967)
Deze fly-drive rondreis door Marokko voert je in twee weken langs alle hoogtepunten en combineert deze met bijzondere overnachtingen en verschillende soorten vervoer. Je bezoekt de koningssteden, rijdt dwars door het Atlasgebergte en de Sahara woestijn en sluit ontspannen af in het vissersplaatsje Essaouira aan de kust.

3. Myanmar: 17-daagse rondreis (vanaf €1628)
Verken de belangrijkste plaatsen van Myanmar, wandel door koloniaal centrum van Yangon, bezoek de tempelvlakte van Bagan, ga naar de schilderachtige omgeving van het Inle Lake en sluit de reis af met een strandvakantie in Hua Hin, Thailand.

4. IJsland: 11-daagse rondreis (vanaf €1469)
Treed in de voetsporen van de Vikingen en doe ‘rondje IJsland’. Na hip Reykjavik reis je door naar Gulfoss en IJslands enige spuitende geiser. Je trekt letterlijk de stoute schoenen tijdens een ijswandeling op Europa’s grootste ijskap. Geniet van de dansende ijsschotsen in het gletsjermeer en picknick aan een waterval op de route.

5. Noord-Europa: 8-daagse stedencruise Noord Europa (vanaf €299)
Een cruise door Noord-Europa op de Costa Fortuna, één van de grotere en meest complete schepen van de rederij. De cruise begint in Duitsland en vaart via Denemarken naar Noorwegen, waar je de mooiste fjorden aandoet.

6. Jordanië: 8-daagse combireis Petra & Aqaba (vanaf €1049)
Een prachtige combinatie: Petra en Aqaba! Na een nacht in Amman ga je naar Petra. Onderweg breng je een bezoek aan Madaba en Mount Nebo, vanwaar je een prachtig uitzicht op de Dode Zee hebt. Via de Kings Highway passeer je Wadi al Mujib en Kerak, één van de mooiste kruisvaarderskastelen van deze regio. Hierna is het tijd voor ontspanning aan de Rode Zee.

7. Fins Lapland: 8-daagse sneeuwavonturenweek Nellim (vanaf €1995)
Voel u bevoorrecht in dit wildernis hotel in het noorden van Lapland. Met trotse en ervaren gidsen trekt u de wildernis in: op de sneeuwscooter, de huskyslee, op ski’s en sneeuwschoenen. Noorderlicht spotten doet u op de beste plekken, zoals het Inarimeer en tijdens een overnachting in een wildernishut.

8. Oostenrijk: 10-daagse autorondreis Gletsjers en Alpentoppen (vanaf €333)
Een magnifieke ontdekkingsreis door het machtige Alpenlandschap. De vaak meer dan 3000 meter hoge bergtoppen vormen samen met de groene alpenweides en de gezellige, Oostenrijkse dorpjes een schitterend decor.

9. Zweden: 8-daagse rondreis Zweden (vanaf €1098)
Een avontuurlijke en comfortabele week in de Zweedse natuur. Je maakt dagwandelingen en je kunt zo vaak als je wilt per mountainbike de omgeving verkennen. Ook een tweedaagse kanotocht inclusief bushcraft cursus en kampeerovernachting op een bijzondere lokatie temidden van meren en bossen dragen bij aan het avontuur.

10. Alaska: 20-daagse rondreis over de Serengeti van Noord-Amerika (vanaf €1595)
Rondreis per huurauto door ’the last frontier’. Wandelen en wildlife bekijken in Kenai Fjords NP, Chugach Mountains, Denali NP en Wrangell NP. Rijden over fantastische wegen als Denali Highway en Matanuska Valley. Overnachtingen in karakteristieke en comfortabele blokhutten en lodges.