Prachtige timelapse van wereldstad Dubai

Bijzonder

Geen reacties Reageer

 

Dat Rob Whitworth prachtige video’s van bijzondere bestemmingen maakt wisten we al. Eerder lieten we van zijn hand een prachtige timelapse van Noord-Korea zien. Gelukkig gaat Rob door met het maken van unieke filmpjes, zoals deze Dubai-timelapse.

Dubai is een stad die uniek is in zijn soort. Binnen een paar jaar is er in de woestijn van de Verenigde Arabische Emiraten een wereldstad uit de grond gestampt. Een stad waarbij de ‘sky’ letterlijk ’the limit’ is. Fotograaf Rob Whitworth heeft dat op een heel bijzondere manier weten vast te leggen tijdens zijn verblijf van drie maanden in deze metropool. Het resultaat mag er zijn. Van foto’s vanuit de cockpit van een vliegtuig tot aan de woestijn en beelden tijdens een parachutesprong tot in de Burj Khalifa.

Vliegticket en stedentrip Dubai

Een keer met eigen ogen de wondere wereld in Dubai bekijken? Er gaan dagelijks rechtstreekse en indirecte vluchten vanuit Nederland of grensluchthavens naar Dubai. Kijk voor de goedkoopste vliegtickets naar Dubai op Vliegtickets.nl (korting met Air Miles) en WTC.nl – World Ticket Center. Of boek je goedkope vliegticket naar Dubai rechtstreeks op TUI.nl (tip). 

Ga je liever met een georganiseerde reis naar Dubai? Kijk dan eens op de websites van TUI.nl, Sunweb, Kras.nl en 333TRAVEL die stedentrips en rondreizen naar de Verenigde Arabische Emiraten aanbieden.

Daily Dream Deal

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *