Noorderlichtdag: oriënteren op Lapland-reizen

Reisnieuws

Geen reacties Reageer

 

Op zondag 16 november 2014 houdt Voigt Travel een speciale Noorderlichtdag. Op deze dag, die gehouden wordt in Radio Kootwijk, wil de Lapland-specialist reizigers informeren over reizen naar Lapland. Daarnaast zijn er presentaties en geven reisleiders tips voor jouw Lapland-reis.

Bij veel reizigers staat het zien van het noorderlicht hoog op het verlanglijstje. Het is voor sommigen zelfs dé reden om naar Lapland te reizen. Bijvoorbeeld naar Noord-Noorwegen of Fins Lapland, waar de kans op het zien van het noorderlicht erg groot is. Om mensen met noorderlicht-plannen goed voor te bereiden en te informeren houdt Voigt Travel op zondag 16 november een Noorderlichtdag.

Tijdens de Noorderlichtdag kunnen reizigers vragen stellen aan experts. Vragen als: welke reis kan ik het beste kiezen, hoe weet ik waar je het noorderlicht kan zien en hoe moet ik mijn fototoestel instellen voor het noorderlicht? Daarnaast worden de hele dag presentaties gehouden en geven de reisleiders van Voigt Travel informatie over de groepsrondreizen naar Lapland en Noord-Noorwegen. 

noorderlicht-lapland-voigt-travel

Meer informatie

Je kunt de Noorderlichtdag gratis bijwonen. Ga voor meer informatie naar de website van de Noorderlichtdag.

Datum: 16 november 2014
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Adres: Radioweg 1, 7348 BG Radio Kootwijk

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *