10% korting op vliegtickets Austrian Airlines

Budget

Geen reacties Reageer

 

De Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij Austrian Airlines heeft een nieuwe promotieactie gelanceerd. Onder de noemer Cyber Monday krijg je 10 procent korting op vliegtickets bij Austrian. Maar wel alleen als je vandaag je vlucht boekt!

Austrian heeft haar basis in Wenen, dus als je nog van plan was om een stedentripje naar de hoofdstad van Oostenrijk te maken, dan doe je er verstandig aan om minimaal even een kijkje op de website van Austrian te nemen. In deze donkere wintermaanden is het centrum van Wenen op veel plaatsen versierd en kun je er genieten van verschillende kerstmarkten. 

Maar niet alleen voor een stedentrip naar Wenen is deze eendaagse kortingsactie van Austrian Airlines erg handig. De grootste luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk vliegt vanaf Wenen ook naar diverse bestemmingen buiten Europa zoals Bangkok, Beijing, Chicago en Tokyo. 

Kijk dus vandaag op de site van Austrian als je nog een vlucht wilt boeken. Dat scheelt toch weer 10 procent op je ticketprijs. Gebruik kortingscode CyberMonday13 om de korting te krijgen of bekijk alle vliegtickets van Austrian Airlines.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *