Amsterdam scoort slecht op ranglijst beste hotelsteden

Reisnieuws

Geen reacties Reageer

 

Amsterdam staat laag op de lijst van beste hotelsteden ter wereld. Hotelzoekmachine Trivago onderzocht de reputatie van hotels in honderd steden en op deze ranglijst neemt Amsterdam de 87e plaats in. In hotels in het Italiaanse Sorrento ben je het beste af.

De ranglijst van Trivago is gemaakt op basis van de kwaliteit en reputatie van hotels in de honderd steden. Om tot een representatieve lijst te komen heeft de hotelzoekmachine de hotelbeoordelingen en reviews op 140 boekingwebsites gebruikt. Het is niet de eerste keer dat Amsterdam slecht scoort op een ranglijst van hotels. Al vaker is gebleken dat een aantal hotels in onze hoofdstad het gemiddelde flink omlaag haalt. En dat terwijl het beste hotel van Europa zich ook in Amsterdam bevindt.

Voor de beste hotels moet je naar het Italiaanse Sorrento. In deze stad aan de Amalfische rivièra in de provincie Napels zijn de hotels over het algemeen schoon en zijn de medewerkers klantvriendelijk. De tweede plaats op de reputatie ranglijst van Trivago wordt ingenomen door het Duitse Dresden en de top 3 wordt gecompleteerd door Gdansk, in Polen.

Bekijk hier de volledige ranglijst van Trivago met beste hotelsteden ter wereld.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *