Alleen vandaag: 2 halen 1 betalen bij Wizz Air

Budget

Geen reacties Reageer

 

Spectaculair! Wizz Air, een low-cost luchtvaartmaatschappij die onder andere vanaf Eindhoven naar verschillende bestemmingen in Centraal en Oost-Europa vliegt, viert vandaag haar 10e verjaardag. Om dat te vieren kun je alleen vandaag twee tickets boeken voor de prijs van één.

Enkele bestemmingen van Wizz Air zijn Belgrado, Boedapest, Boekarest, Brno, Gdansk, Praag, Riga, Skopje, Sofia, Vilnius en Warschau. De luchtvaartmaatschappij vertrekt ook vanaf de grensluchthavens in Brussel (Charleroi), Keulen, Dortmund en Hamburg.

Om in aanmerking te komen voor de 2 halen, 1 betalen-actie moet je snel beslissen. Alleen vandaag (19 mei) kun je namelijk gebruik maken van deze spectaculaire aanbieding. Per persoon kunnen maximaal tien tickets worden geboekt,w at dus neerkomt op vijf gratis vliegtickets.

Vliegtickets Wizz Air

De 2 halen 1 betalen-actie van Wizz Air is helaas afgelopen. Maar de luchtvaartmaatschappij stunt vaker met goedkope tickets. Ook zonder actieprijs zijn de vliegtickets goedkoop. Ga naar de overzichtspagina van Wizz Air om je vliegtickets naar Centraal of Oost-Europa te boeken!

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *