Wat je ziet tijdens het backpacken in Sri Lanka

Reistips

Geen reacties Reageer

 

Bij backpacking denk je in eerste instantie aan Zuidoost-Azië en Australië. Maar ook Sri Lanka, dat onder India in de Indische Oceaan ligt, leent zich uitstekend voor een tocht over land, getuige dit prachtige filmpje over backpacken in Sri Lanka.

In deze video genaamd ‘What you will see in Sri Lanka while backpacking’ reizen de makers vanuit het berachtige binnenland naar de oostkust om te leren snorkelen en surfen met haaien in Arugam Bay en Pigeon Island. Daarna ging de tocht verder naar de oude steden Anuradhapura en Mihintale en de kleine steden Galle, Mirissa en Hikkaduwa in het zuiden van Sri Lanka. Een heerlijke video om je te laten inspireren voor je vakantie in Sri Lanka.

Zelf backpacken in Sri Lanka?

Ben je zelf van plan om te gaan backpacken in Sri Lanka? Neem eerst eens een kijkje op onze speciale pagina met reisinformatie over Sri Lanka, waar je de belangrijkste informatie voor je reisvoorbereiding in Sri Lanka vindt.

logo-vliegticketsGoedkope vliegtickets naar Sri Lanka

logo-backpackLaat je inspireren door de reisspecialisten van Sri Lanka online

logo-backpackBackpackreisbureau TunaFish

Met Travel Active, een Nederlandse organisatie die gespecialiseerd is in culturele uitwisselingen, kun je je Sri Lanka reis combineren met hulp aan een vrijwilligersproject in Sri Lanka. Vraag alvast de gratis brochure van Travel Active aan om je te laten informeren en geef daarbij Sri Lanka als voorkeursland aan.

TunaFish - The Backpack Travel Agency!

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *