Vueling en Media Markt: voor 59,99 euro naar Spanje

Budget

9 Reacties Reageer

 

Onder het motto ‘ZON ONT-SPANJE’ heeft Media Markt samen met de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling Airlines een actie op poten gezet, waarbij tienduizend vliegtickets naar Spanje worden aangeboden voor 59,99 euro.

De actie, die morgen van start gaat, biedt consumenten de mogelijkheid om een voucher aan te schaffen, die online kan worden ingewisseld voor een retourticket met Vueling Airlines naar acht verschillende steden in Spanje. Het bedrag van 59,99 euro is inclusief alle belastingen en toeslagen. De aanbieding loopt zolang de voorraad strekt. 

Aanbiedingen vliegtickets Vueling

NB: De actie met Media Markt is inmiddels voorbij, maar Vueling heeft vaak nieuwe acties.

logo-vliegticketsKlik hier voor Vueling vliegtickets

Vliegen kan met Vueling Airlines naar onderstaande acht steden in Spanje. Met vertrek vanaf Schiphol:

 • Alicante
 • Barcelona
 • Bilbao
 • Ibiza
 • Malaga
 • Mallorca
 • Sevilla
 • Valencia

 1. riebroek schreef:

  hoe krijg ik een voucher

 2. Gerard schreef:

  Maak je maar niet te blij. Er is nauwelijks iets te boeken op de site van Vueling. En al helemaal niet in mei en juni zoals beloofd. vrijwel alle data zijn geblokkeerd. Telefonisch via een duur 0900 nummer helpen ze je niet. Alles moet online worden geboekt. Kastje en de muur.
  Dit is geen reclame. Niet voor Vueling en niet voor Mediamarkt.

 3. Kelly Pauw schreef:

  Ongelovelijk slechte actie. Website werkt niet goed, geeft beschikbaarheid aan. Bij selectie ineens een error, bel de klantenservice. Vervolgens afgelopen zaterdag gebeld. Advies: probeer het op maandag we hebben technische problemen.

  Nu inmiddels woensdag en nog steeds niet gelukt met boeken!

  • Rene schreef:

   Hallo Kelly als je nog staeeds niet heb kunnen boeken wil ik de tickets wel overnemen dan probeer ik het wel
   Alvast bedankt
   Rene 06 24 20 38 44

 4. Wilfried en Riana schreef:

  Onmogelijke actie. Vluchten zijn niet te boeken. 0900 nummer geeft prachtige wachtstandmuziek….., maar contact krijgen we niet. wij willen gewoon naar een van de aangeboden plaatsen vliegen en dit on-line boeken. Nog steeds na meerdere pogingen niet gelukt. Graag geld retour mediamarkt.

  • Rene schreef:

   hallo Wilfried en Riana als jullie de tickets nog hebben wil ik ze wel overnemen om naarmijn zus te gaan die woont in spanje
   Graag hoor ik van julie
   Groetjes Rene 06 24 20 3844

 5. Ada schreef:

  Ook tickets gekregen van zoon geboekt ging prima helaas man komt in het ziekenhuis contact met vueling geen probleem kan gewoon verzet worden naar later dit jaar NEE DUS zijn gewoon alles kwijt dokters en ziekenhuis verklaring alles hebben ze maar daar gaan ze verder niet op in dus niet naar barcelona oplichters zijn het. Dit moest ik even kwijt

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *