Vakantiehuis huren in Frankrijk

Reisnieuws

Geen reacties Reageer

 

Het is weer tijd om een vakantie te boeken. Weet je al wat de bestemming dit jaar wordt? Ontspannen in Kroatië, of toch Italië? Topic Travel wil je graag informeren over het land vol cultuur en geschiedenis, genaamd Frankrijk.

Ook staat het land bekent om de lekkere Franse keuken en vergeet natuurlijk de overheerlijke wijnen niet. Het landschap van Frankrijk is erg gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige heuvels en bergen. Ook is er veel te zien in de authentieke dorpjes en steden.

Populaire regio’s

Voor degene die van een lekker wijntje houden is zeker te adviseren om Bourgogne te bezoeken. Deze regio is wereldberoemd als het gaat om die rode en witte wijnen die daar geproduceerd worden. In 2003 was het totale oppervlak aan wijnvelden 28.530 ha groot. Andere populaire regio’s zijn:
– Bretagne 
– Normandië 
– Côte d’Azur
– Ardèche

Vakantiehuis huren

Veel vakantiegangers kiezen voor het huren van een vakantiehuis in Frankrijk. Het land beschikt over een groot aanbod vakantieparken en vakantiehuizen met luxe voorzieningen zoals een privé zwembad, sauna, internet of televisie. Een ideale manier om eens lekker tot rust te komen na een jaar hard werken.

Stranden

Lig je liever aan het strand dan is het aan te raden om opzoek te gaan naar een vakantiehuis aan de westkant of het zuiden van Frankrijk. In dit deel van Frankrijk stijgen de temperaturen in de zomer tot tropisch niveau. Een verblijf onder de Franse zon is ook een uitstekend idee met een groter of kleiner gezelschap, zoals een groep vrienden of uw partner.

Tip: Indien je in augustus naar Frankrijk gaat is het handig om rekening te houden met de zwarte zaterdagen. Deze vinden vaak plaats in de eerste weken van augustus en op deze dagen is het zeer druk op snelwegen in Frankrijk.

frankrijk-villa-zwembad

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *