Met korting naar de Vakantiebeurs

Budget

Geen reacties Reageer

 

Ook in het nieuwe jaar staat hij weer op de agenda: de Vakantiebeurs, in de Jaarbeurs in Utrecht. Via Reisaddict kun je nu met korting naar de beurs, waar je ideeën op kunt doen voor je volgende droomreis of gewoon lekker kunt genieten van de sfeer.

Op de compleet vernieuwde Vakantiebeurs, die dit jaar plaats vindt van woensdag 15 januari tot en met zondag 19 januari 2014, doe je net als andere jaren ook nu weer inspiratie op voor je verre reis of stedentrip. Naast heel veel informatie over honderden bestemmingen, kun je ook slimme budgettips krijgen en leuke workshops volgen. Bezoek je de Vakantiebeurs, dan ben je er bovendien als eerste bij om te profiteren van leuke aanbiedingen en acties. 

Actie verlengd: tot 14 januari 3,50 euro korting op entree

Koop je nu je kaartje online via Reisaddict, dan krijg je 3,50 euro korting per persoon op de reguliere toegangsprijs voor Vakantiebeurs 2014. Je dagkaart kost dan niet de gebruikelijke € 15,50, maar slechts € 12,00! Niet alleen de korting is erg prettig, je hoeft op de dag van je beursbezoek ook niet in de lange rij voor de kassa’s te staan. 

Data & tijden

De Vakantiebeurs wordt in 2014 gehouden van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur met op vrijdag een avondopening tot 21.00 uur (‘Vakantiebeurs by Night’).

Ben jij van plan naar de Vakantiebeurs te gaan? Bestel dan nu je kaartje met 3,50 euro korting! (actie verlopen)

Korting Vakantiebeurs 2014

Korting Vakantiebeurs 2014

Korting Vakantiebeurs 2014

Korting Vakantiebeurs 2014

Foto’s: Vakantiebeurs

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *