Unieke instructiefilms Air New Zealand

Bijzonder

Geen reacties Reageer

 

Nieuw-Zeeland was het decor van Lord of the Rings en is dat opnieuw voor The Hobbit. En daar speelde Air New Zealand, de nationale luchtvaartmaatschappij, op een geniale manier op in door hobbits, elven en dwergen in haar instructiefilm te verwerken.

Niet alleen voor The Hobbit maakte Air New Zealand een thema-instructiefilm. De luchtvaartmaatschappij probeert al jaren op een originele manier in te spelen op de schoonheid en actualiteiten in Nieuw-Zeeland. Eerder maakte ze onder andere ook al een veiligheidsvideo met the All Blacks (het nationale rugbyteam) en survivalexpert Bear Grylls. De laatste video van de luchtvaartmaatschappij werd gemaakt met ‘knuffeloma’ Betty White. 

Zo zag de superleuke instructiefilm tijdens het eerste deel van The Hobbit eruit. Geen vervelende manier om je (lange) vlucht te beginnen!

The Hobbit: The Desolation of Smaug

We zijn dan ook erg benieuwd wat we kunnen verwachten van Air New Zealand als het tweede deel ‘The Hobbit: The Desolation of Smaug’ uitkomt. De nieuwe film verschijnt op 11 december 2013 voor het eerst in de bioscopen.

Wil je alle instructiefilms zien die de luchtvaartmaatschappij in de loop der jaren heeft gemaakt, ga dan naar het YouTube account van Air New Zealand.

www.travelworld.nl

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *