Het uitzicht van een piloot boven Frans-Polynesië

Bijzonder

Geen reacties Reageer

 

Het staat op de wishlist van vele reizigers: de eilanden van Frans-Polynesië. Bora Bora, Tahiti en Moorea, maar ook de onbekendere eilanden zijn beeldschoon. We kijken dan ook jaloers naar deze video van een piloot van Air Tahiti Nui.

De Frans-Polynesische eilanden liggen aan de andere kant van de wereld en zijn daarom veel veel mensen onbereikbaar. Regelmatig passeren foto’s en video’s van deze idyllische eilanden onze revue en iedere keer weer doen ze ons watertanden. Maar nooit zoveel als deze video. Ludovic Allain, piloot van Air Tahiti Nui, heeft naast het besturen van een Airbus 340 duidelijk nog een andere kwaliteit en dat is indrukwekkende video’s maken.

Tijdens deze dienst doet hij verschillende eilanden aan, waaronder Tahiti. Hij heeft niet alleen de eilanden gefilmd, maar neemt de kijkers ook mee door zijn toestel. Niet alleen leuk voor liefhebbers van deze prachtige eilanden dus, maar ook voor mensen die graag eens willen zien hoe het eraan toe gaat tijdens het taxiën, stijgen en landen in de cockpit van een groot passagiersvliegtuig.

Tip: kijken in HD!

air-tahiti-cockpit

vliegtuig-air-tahiti

frans-polynesie-lucht

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *