TV-tip: Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

Reisnieuws

1 Reactie Reageer

 

“Ach, er kunnen best nog wel wat reisjes bij.” Zoiets moet tv-presentatrice Floortje Dessing hebben gedacht toen ze met het idee kwam voor ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’, het nieuwe wekelijkse reisprogramma van BNN.

In haar nieuwe serie reist Floortje naar de verste uithoeken op deze wereld, op zoek naar bijzondere verhalen. Vorige week, tijdens de eerste uitzending van ‘Floortje Naar Het Einde Van De Wereld’, was ze in Nieuw-Zeeland. Daar bezocht ze het beroemde stel Robert en Catherine Long die al dertig jaar volledig afgezonderd in een krakkemikkig huisje wonen. Om daar te komen moest Floortje eerst vijftig kilometer door een verlaten wildernis lopen.

Waar ze vorige week in Nieuw-Zeeland zat, daar is ze vanavond in het uiterste noorden van Lapland. Daar ontmoet ze Sara, die een groot deel van het jaar haar brood verdient als rendierhoedster. Samen met haar vader leidt de 19-jarige de kudde in de winter naar het zuiden en in de zomer naar het noorden.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is iedere week op donderdagavond om 21.40 uur te zien op Nederland 1 (BNN). De eerste aflevering in Nieuw-Zeeland is terug te zien op de website van Uitzending Gemist.

  1. Anna Mathiesen schreef:

    In de serie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde. Floortje en cameravrouw Renee praten je helemaal bij over alles dat komt kijken bij het maken van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *