Trans Siberië Express: een odyssee

Bijzonder

Geen reacties Reageer

 

Een onvergetelijke treinreis van drie weken: de Trans Siberië Express. Een droom voor velen. En die droom wordt alleen maar hardnekkiger als je deze video bekijkt. Met de trein dwars door Rusland, met als eindpunt Beijing in China.

In deze drie minuten durende film ‘Seat 22 – Trans-Siberian Odyssey’ Stanislas Giroux op een verbluffende wijze in korte flitsen zowel het leven in de trein als de steeds veranderende natuur buiten weten vast te leggen. Stanislas ging in drie weken over de Trans-Siberische spoorlijn van Moskou naar Beijing. De Trans Mongolië Express, zoals deze trein officieel heet, maar beter bekend als de Trans Siberië Express, laat je kennis maken met zowel Rusland, Mongolië als China.

Steden als Moskou, Irkutsk en Ulaanbaatar, het immense Baikalmeer en uiteraard de eindeloze steppes in Rusland en Mongolië. Het zijn stuk voor stuk excuses om een keer in deze trein te stappen en je te vergapen aan de bijzondere natuur en gewoontes van de bewoners én medereizigers.


23-daagse reis Trans Siberië Express

Wil jij deze video een keer herbeleven en met eigen ogen het leven in de trein en in landen als Rusland, Mongolië en China meemaken? Djoser biedt een 23-daagse georganiseerde reis aan. Na je verblijf in Moskou reis je met de Trans Siberië Express dwars door Rusland. Ga voor meer informatie over deze reis naar Djoser.nl.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *