De Trans Mongolië Express: van Moskou naar Beijing en verder

Reistips

Geen reacties Reageer

 

Voor veel mensen is een reis met de Trans Siberië Express of de Trans Mongolië Express een ultieme droom. Met name de laatste reis, die je van Moskou tot aan Beijing brengt, spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Philipp Katzer maakte dit prachtige filmpje van zijn reis naar het verre oosten. 

Wil je deze bijzondere treinreis maken, dan kun je in zeven dagen in Beijing zijn. Maar zeg nou zelf, onderweg eruit en relaxen aan het Bajkalmeer en jezelf in Mongolië laten onderdompelen in de Mongoolse cultuur is toch veel mooier? 

Ook Philipp bleef niet onafgebroken in de trein zitten en legde zijn 15.000 kilometer durende reis naar Beijing en verder naar het het zuiden van China op een mooie manier vast.


23-daagse reis Transsiberië Express

Een treinreis met de Trans Mongolië Express kun je boeken bij Djoser. Zij bieden een 23-daagse georganiseerde reis naar Beijing aan. Je reis begint in Moskou, waarna Na je verblijf in Moskou reis je met de Transsiberië Express dwars door Rusland. Onderweg bekijk je Jekaterinburg, Irkoetsk, het Baikalmeer, de Gobi-woestijn en Ulaanbaatar. Ga voor meer informatie over deze reis naar Djoser.nl.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *