Thuis bagagelabels uitprinten bij Iberia

Reisnieuws

Geen reacties Reageer

 

Nog niet zo lang geleden boekten we al onze reizen bij het reisbureau en kregen we de tickets thuisgestuurd. Tegenwoordig boeken we voornamelijk online en printen we het vliegticket thuis. De Spaanse maatschappij Iberia gaat een stapje verder door ook bagagelabels thuis te laten printen.

Iberia heeft met deze nieuwe stap, naar eigen zeggen, een primeur. Tijdens het online inchecken kunnen reizigers via de zogeheten MyBagTag service aangeven hoeveel koffers ze mee willen nemen. Vervolgens kunnen ze de bagagelabels uitprinten en aan hun koffer bevestigen. De koffer kan op de luchthaven worden afgegeven bij één van de drop-off punten. Daar liggen ook plastic hoesjes die als bescherming om de kofferlabels kunnen worden gedaan.

Iberia benadrukt dat tests op vijf Spaanse luchthavens hebben uitgewezen dat de service met bagagelabels aanslaat. MyBagTag zal eerst op de binnenlandse routes van Iberia, Iberia Express en Air Nostrum mogelijk worden gemaakt. Vervolgens zal de dienst ook op Europese en intercontinentale vluchten beschikbaar worden.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *