Roadtrip van Johannesburg naar Kaapstad

Reistips

Geen reacties Reageer

 

Wie droomt er niet van? Een auto huren en het liefste met het dak open door het prachtige Zuid-Afrika touren. We kijken dan ook verlekkerd naar de beelden die Cornelius Bierer tijdens zijn roadtrip van Johannesburg naar Kaapstad maakte.

Tijdens zijn 18 dagen durende reis door Zuid-Afrika (en een stukje Swaziland) legde Cornelius maar liefst 4000 kilometer af en passeerde hij de mooiste plekken en steden. Vanuit Johannesburg trok hij eerst naar het noorden om via Pretoria naar de imposante Blyde River Canyon te rijden. Een bezoek aan Zuid-Afrika is niet compleet zonder een safari en dus bezocht hij ook het bekende Krugerpark. Via Swaziland trok Cornelius vervolgens naar de oost- en zuidkust.

In St. Lucia zette hij voor het eerst z’n voeten in het zand. Daarna passeerde hij nog Durban en Coffee Bay voor hij begon aan de bekende Garden Route in Port Elizabeth. Onderweg stopte hij in Knysna, bekeek hij walvissen in Hermanus en proefde hij wijn in Franschhoek voor hij aankwam in het magische Kaapstad.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *