Review: houten zonnebril van Woodiful

Reisartikelen

Geen reacties Reageer

 

Hout is hip en daar speelt de website Woodiful.nl op in. Met houten telefoonhoesjes, horloges, maar ook met houten zonnebrillen. Ik was dan ook heel blij toen ik de houten zonnebril Zealous Zebra van ze ontving. Een review.

Het uitpakken van het pakketje is al een feestje. De houten zonnebril wordt namelijk geleverd in een bamboe doosje. Stylish! Helaas kon ik de zonnebril nog niet direct gebruiken, met het saaie donkere lenteweer in Nederland. Maar toen de zon eindelijk door de wolken brak kon ik mijn nieuwe zonnebril gaan showen.

woodiful-houten-zonnebril-totaal

De test

Vooraf was ik een beetje bang dat de bril zwaar zou aanvoelen. Maar niets is minder waar. Hij is gemaakt van de tropische houtsoort zebra en weegt slechts 20 gram. En niet onbelangrijk: de zonnebril zit erg comfortabel. Mede door de stevige pootjes, die ervoor zorgen dat de bril niet van je neus valt. Toen de zon weer even weg was kon ik de bril opbergen in het mooie bamboe doosje, dat niet alleen als verpakking geldt, maar ook gewoon een mooie hippe brillenkoker is.

woodiful-houten-zonnebril-zijkant

woodiful-houten-zonnebril-buiten

Het oordeel

Eén ding is zeker: ik ben voor de volle honderd procent om. Deze zomer zal de Zealous Zebra zonnebril van Woodiful steevast onderdeel van mijn outfit zijn. Goed, met €59,95 moet je er wel wat geld voor opzij leggen, maar daar krijg je wel kwaliteit voor terug. Het enige waar ik nu nog op moet wachten is zonnig lenteweer. Of heel veel mooie tripjes maken natuurlijk. Ik ben in ieder geval klaar voor de lente!

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *