Review: wereldkaart op canvas

Reisartikelen

Geen reacties Reageer

 

Welke reiziger herkent dat niet: willen pronken met de bestemmingen die je allemaal hebt bezocht in de wereld. Bij HerinneringenOpLinnen.nl combineer je design met een stukje trots, dankzij de prachtige wereldkaart op canvas.

Alweer zo’n wereldkaart zul je vast denken. Wij ook om eerlijk te zijn. Maar dat gevoel werd al snel naar de achtergrond verdreven. De wereldkaart is gemaakt van uitstekende kwaliteit en ziet er gewoon erg gaaf uit. Maar eerst nog een stapje terug. De verzending verliep erg soepeltjes. Binnen 2 dagen werd de enorme doos van 90×120 cm al bezorgd.

Van schoolkaarten tot klassiek

Bij HerinneringenOpLinnen.nl kun je kiezen uit verschillende kaarten. Van een schoolkaart tot klassiek en van een kaart van Nederland en Europa tot de hele wereld. Wij kozen voor een wereldkaart in de kleur vintage blue, lekker retro. Het materiaal is van canvas en als je wilt, kun je de wereldkaart helemaal afmaken door ook nog een lijst te bestellen.

wereldkaart canvas linnen

Dan het ophangen. Onhandig en lastig? Nee hoor, dankzij het super makkelijke ophangsysteem kan zelfs iemand met twee linkerhanden in een handomdraai het gevaarte aan de muur hangen.

Het genieten van deze prachtige kaart kan dan al beginnen, maar het leukste moet dan nog komen. De vlaggetjes! Bij de aankoop van de wereldkaart kun je gratis er prikkertjes uitkiezen. Want als echte reiziger wil je natuurlijk wel kunnen laten zien waar je op de wereld allemaal geweest bent. Wij gingen voor de rode vlaggetjes, dat valt op het vintage blue lekker op.

Pas op: verslavingsgevaar

Zelf ook zo’n wereldkaart aan de muur? Je kunt de kaart dus kopen bij HerinneringenOpLinnen.nl. Om dan toch nog één kritische note te hebben, en tevens een waarschuwing: het werkt verslavend! Die kaart moet en zal voller komen met prikkertjes. Dus wedden dat je na de aankoop ook meteen het internet afstruint om op zoek te gaan naar vliegticket deals…

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *