Reisapp: SeatGuru toont beste plek in vliegtuig

Reisartikelen

3 Reacties Reageer

 

Wil je in de buurt van het toilet zitten of juist vlak voor de vleugel? Het is niet altijd even gemakkelijk om vooraf al te zien wat voor jou de beste vliegtuigstoel is. Met de gratis SeatGuru app ben je altijd verzekerd van de beste plek in het vliegtuig.

SeatGuru beschikt over ongeveer 700 overzichtskaarten van ruim honderd luchtvaartmaatschappijen, waardoor je vooraf precies kunt zien met welk toestel je vliegt en wat voor jou de beste zitplaats is. Om het voor jou nog makkelijker te maken denkt SeatGuru graag met je mee en geeft direct al aan wat volgens hun de slechtste en beste zitplaatsen in het vliegtuig zijn. 

De app is erg eenvoudig in gebruik, voor ervaren reizigers en ‘beginners’. Het enige wat je hoeft te doen om de plattegrond van je vlucht te vinden is de luchtvaartmaatschappij, de luchthaven van vertrek, je bestemming en de datum in te voeren. SeatGuru geeft je dan een overzicht met de vluchten van die dag op tijd. Weet je je vluchtnummer, dan hoef je bovenstaande allemaal niet eens in te voeren. De app is gemaakt door de betrouwbare reiswebsite TripAdvisor.

Om reizigers nog meer te helpen biedt de app ook de mogelijkheid om reviews te schrijven en foto’s in te sturen. Zo kunnen andere reizigers je laten zien hoe het uitzicht en de beenruimte op jouw gewenste stoel is. 

SeatGuru app downloaden

De SeatGuru app is zowel beschikbaar voor iPhone (gratis) als Android (gratis).

  1. Alice schreef:

    Is het nu al niet meer mogelijk om gewoon via deze site een geschikte toel te vinden in een vliegtuig?
    Ik heb niets aan apps, want geen apparatuur daarvoor.

  2. Petra schreef:

    Waarom staat transavia niet in de lijst. Is toch ook, in ieder geval in Nederland, een grote maatschappij.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *