Review: Decent Exclusivo Trolley 55

Reisartikelen

Geen reacties Reageer

 

Een goede koffer is voor iedere reiziger die op stedentrip gaat erg belangrijk. Het koffertje moet uiteraard als handbagage meekunnen, hij moet stevig zijn én hij mag er best smaakvol uitzien. De Decent Exclusivo Trolley 55 past in dat plaatje.

Toen wij van Bagageonline.nl een handzame koffer mochten uitkiezen viel de keuze al snel op dit type. De reviews waren erg goed en de afmetingen voldeden aan de voorwaarden van lowcosters als Ryanair en easyJet. Tijd voor een koffertest dus!

Allereerst het uiterlijk van de Decent Exclusivo Trolley 55. Een donkerblauw glimmend model. Al snel valt het lichte gewicht (slechts 2,6 kg) en de vier draaiende wielen op. Erg handig dus als je bijvoorbeeld tijdend het hoogseizoen op het vliegveld aan het boarden bent. De rijen willen dan nog wel eens erg lang zijn. Maar door de vier wielen duw je het koffertje met alle gemak voor je uit. Daarnaast bevat de koffer een cijferslot. Ben je bang dat je de cijfercombinatie vergeet? Dan kun je ook gebruik maken van de openingen bij de rits, waar je je eigen slotje doorheen kan steken.

decent-exclusivo-trolley-55-vliegtuig

Door het formaat van 55 x 36 x 22,5 centimeter (inhoud 33 liter) heeft de Decent koffer de perfecte afmeting om mee te nemen als handbagage. Sterker nog, hij is in hoogte ietsje kleiner dan de meeste vergelijkbare koffers die je in de bagagebakken in het vliegtuig ziet liggen. Omdat hij daarentegen iets dikker is past er echter voldoende in.

De koffer is met vlag en wimpel voor de test geslaagd. Een handzaam, licht en mooi model. Hij zal dan nog heel vaak mee gaan op stedentrips!

Meer info en kopen

Bij ontvingen de Decent Exclusivo Trolley 55 van Bagageonline.nl. Meer informatie of het koffertje kopen? Dat doe je hier.

Foto’s van de koffer:

decent-exclusivo-trolley-55-overview

decent-exclusivo-trolley-55-wielen

decent-exclusivo-trolley-55-binnen

decent-exclusivo-trolley-55-slot

decent-exclusivo-trolley-55-zijkant

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *