Een stadsplattegrond om te verfrommelen

Reisartikelen

Geen reacties Reageer

 

Daar sta je dan midden in een drukke winkelstraat te hannesen met je stadsplattegrond. Op de één of andere manier lukt het nooit om de kaart weer precies zo op te vouwen als toen je hem kocht. Met de Crumpled City Map is die ergernis verleden tijd!

Heb je eindelijk uitgevogeld hoe de kaart weer netjes in elkaar moet, zet er net op dat moment een briesje op waardoor je weer opnieuw kunt beginnen. Frustratie alom. Met verfrommelkaarten van Palomar kun je je stadsplattegrond gewoon in je broekzak stoppen en de kaart even later weer zonder scheuren voor je op tafel leggen. De kaarten zijn namelijk niet gemaakt van papier, maar van het sterke en ultralichte materiaal Tyvek. Nooit meer last van regen of wind dus.

Origineel verjaardagscadeau

De Crumpled City Map is beschikbaar voor twintig wereldsteden: Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Chicago, Hongkong, Londen, Lissabon, Madrid, Milaan, Moskou, München, New York, Oslo, Parijs, Rome, San Francisco, Tokyo, Venetië en Wenen. Wil jij graag een weerbestendige plattegrond in je broekzak of rugzak kunnen proppen? Koop dan de Crumpled City Map! Tevens een erg origineel verjaardagscadeautje.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *