Reisapp: offline kaarten bekijken met ForeverMap 2

Reisartikelen

Geen reacties Reageer

 

Zijn de ouderwetse papieren plattegronden niets voor jou en gebruik je liever een app op je telefoon? Vaak zijn de kaarten die je op je telefoon download alleen beschikbaar als je online bent. Hoe anders is dat met de kaarten van ForeverMap 2.

We kunnen eigenlijk niet meer zonder Google Maps, maar als je op vakantie bent heb je daar niet zoveel aan. Of je moet een internetbundel hebben aangeschaft. Gelukkig zijn er alternatieven op de kaarten van Google. Een goede is ForeverMap 2. Voor deze app moet eenmalig worden betaald, maar daarna kun je je vooraf gedownloade kaart gewoon offline raadplegen.

Deze reisapp is dus erg handig als je ergens geen bereik hebt. ForeverMap 2 heeft naast kaarten ook leuke weetjes over bestemmingen toegevoegd aan de app. Dat doen ze aan de hand van Wikipedia. Zo heb je niet alleen een stadsplattegrond in je telefoon, je hebt ook een offline reisgids zodat je ook weet waar de beste restaurants en hotels zich bevinden. 

forevermap-screenshotforevermap-2-screenshot

ForeverMap 2 downloaden

De ForeverMap 2 app is zowel beschikbaar voor iPhone/iPad (€2,69) als Android (€1,00). Je ontvangt één kaart gratis. Daarna betaal je €0,79 voor een extra plattegrond.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *