Online ballonnenrace bij Travel Smart

Reisnieuws

Geen reacties Reageer

 

Vandaag opent de nieuwe reisorganisatie Travel Smart haar online deuren. Travel Smart valt meteen met de deur in huis met een virtuele ballonnenrace. Laat online een ballon op en win een verre reis voor twee personen ter waarde van 3500 euro.

Het enige wat je hoeft te doen is online een ballon op te laten en hopen dat je ballon het dichtstbij één van de vijf bestemmingen van Travel Smart komt. De werkelijke windrichting en windsnelheid bepalen uiteindelijk wie er met de prijs vandoor gaat. Ga naar ballonnenrace.travelsmart.nl en laat online een ballon op.

travel-smart-ballonenrace

Nieuwe reisorganisatie Travel Smart

Vanaf vandaag kun je individuele verre reizen boeken bij deze nieuwe reisorganisatie, die het lange zoeken op internet overbodig maakt. Travel Smart (dat onderdeel is van reisorganisatie Riksja Travel) verkoopt geen standaard reizen, maar betaalbare reizen die je zelf nog kunt aanpassen. Reizen waarbij je meer ontdekt dan alleen de highlights en waarbij je als reiziger je budget slim inzet. Als je spaart voor je verre reis, wil je die euro’s zo inzetten dat je alles maximaal beleeft en zeker niets mist.

Travel Smart maakt het mogelijk om slim gebruik te maken van kennis die er al is. Waarom zelf alles uitzoeken als je gebruik kunt maken van de ervaring van reizigers die de weg weten in de wereld? Met de vrijheid om zelf nog keuzes te maken en er een persoonlijke draai aan te geven.

De nieuwe reisorganisatie biedt in eerste instantie reizen aan naar vijf landen: Cuba, Indonesië, Marokko, Thailand en Zuid-Afrika. Aan dat rijtje wordt later dit jaar nog China toegevoegd.

travelsmart-zuidafrika

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *