NS laat VakantiebeursExpress rijden

Reisnieuws

Geen reacties Reageer

 

De jaarlijkse Vakantiebeurs vindt in 2014 van 15 tot en met 19 januari plaats. Om de beursbezoekers van dienst te zijn laat NS op zaterdag 18 januari onder de naam VakantiebeursExpress twee treinen tussen Zwolle en Utrecht rijden.

Het is voor het eerst dat de NS treinen inzet voor de Vakantiebeurs, dat ook dit jaar weer wordt gehouden in de Jaarbeurs van Utrecht. De VakantiebeursExpress treinen vertrekken om 08.58 en 09.28 uur uit Zwolle en bieden vooral reizigers uit het noorden en oosten van het land een aantrekkelijke reismogelijkheid. Onderweg zal de trein alleen in Amersfoort stoppen. In de VakantiebeursExpress is plaats voor 1500 mensen.

Beursbezoekers die gebruik maken van de speciaal uitgedoste treinen komen onderweg al helemaal in de vakantiesferen. De dubbeldekkers worden namelijk volledig in Vakantiebeurs-stijl aangekleed. Tijdens de treinreis krijg je live muziek voorgeschoteld en reizen vakantie-experts mee. Zij kunnen je tijdens de reis al alles over jouw vakantiebestemming vertellen.

Combiticket trein en Vakantiebeurs

Wil jij mee met deze trein? Op spoordeelwinkel.nl kun je nu een speciaal combiticket aanschaffen dat je zowel recht geeft op de treinreis als toegang tot de beurs. De prijs voor dit ticket is 29 euro. 

Ga je liever op eigen gelegenheid naar de Vakantiebeurs 2014? Via Reisaddict ontvang je nu korting op het toegangsbewijs voor de Vakantiebeurs.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *