Noorderlicht dichterbij dan ooit met app

Reisartikelen

1 Reactie Reageer

 

Waar de zon voor veel mensen de reden is om naar Zuid-Europa te gaan, daar trekt het Noorderlicht reizigers naar Lapland. Met de NoorderlichtApp van Voigt Travel hoef je nooit meer dit bijzondere schouwspel te missen.

De Noorderlicht app geeft gebruikers allerlei tips waar je rekening mee moet houden als je op zoek gaat naar het noorderlicht. Daarbij wordt op een heldere manier uitleg gegeven over dit unieke natuurfenomeen. Daarnaast kun je met de app verschillende webcams volgen en worden recente foto’s van het noorderlicht getoond. De allermooiste functie van de NoorderlichtApp is misschien wel dat het pushberichten stuurt als het noorderlicht in alle hevigheid is te zien. Hierdoor komt het noorderlicht dichterbij dan ooit.

Zodra je het noorderlicht hebt gevonden wil je natuurlijk niets anders dan het fenomeen vastleggen op beeld. Om de mooiste foto’s van het noorderlicht te maken geeft de app je fotografietips, die je ook kunt raadplegen als je geen internetverbinding hebt. Verder geeft de NoorderlichtApp je ook 3-daagse weersvoorspellingen voor de bestemmingen Lapland, Noord-Noorwegen en Spitsbergen.

NoorderlichtApp downloaden

De NoorderlichtApp van Voigt Travel is zowel beschikbaar voor iPhone (gratis) als Android (gratis).

  1. Beunen schreef:

    Wil graag op de hoogte blijven van de mogelijkheden

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *