Nieuwe ‘Hobbit’ instructievideo Air New Zealand

Bijzonder

Geen reacties Reageer

 

Hebben we al gezegd dat we fan zijn van Air New Zealand? De luchtvaartmaatschappij van Nieuw-Zeeland scoort opnieuw punten. Na eerdere instructievideo’s met het thema Lord of the Rings en The Hobbit, heeft het wederom een originele ‘Hobbit’ veiligheidsvideo gemaakt.

In ‘The Most Epic Safety Video Ever Made’, zoals de airline de video noemt, spelen bekende personages uit de film The Hobbit mee. Met de instructievideo wil filmmaker Peter Jackson de nieuwste film uit de trilogie The Battle of the Five Armies (die vanaf december 2014 in de bioscoop draait) onder de aandacht brengen. Air New Zealand wil op haar beurt laten zien dat zij dé maatschappij van Nieuw-Zeeland is. Ook hoopt de maatschappij dat door deze insteek meer mensen naar de veiligheidsvideo’s gaan kijken.

Zoals gezegd is het niet de eerste keer dat Air New Zealand zo spectaculair uitpakt. De maatschappij maakte eerder al video’s met het thema The Hobbit en Lord of the Rings en na de wereldtitel van de Nieuw-Zeelandse rugbyers, speelde het rugbyteam de hoofdrol in de instructievideo.

Bekijk de nieuwe ‘Hobbit’ veiligheidsvideo hieronder:

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *