Luxe hotelkamer windt vakantiegangers op

Reisnieuws

Geen reacties Reageer

 

Dat we gelukkig worden van vakantie is bekend. Dat het ons seksleven een boost kan geven wisten we ook al wat langer. Maar dat een luxe hotelkamer daar nog een schepje bovenop gooit is nieuw. Uit een recente enquête van de datingsite C-date blijkt dat een mooie hotelkamer 41 procent van de vakantiegangers opwindt.

Vooral  jongeren zijn gevoelig voor luxe. De helft van de mannen en een derde van de vrouwen komt hierdoor in de juiste sensuele stemming. Bij vijftigplussers is dat slechts 32,3 procent voor de mannen en 22,7 procent voor de vrouwen.

De datingsite ondervroeg 8239 personen uit twaalf verschillende landen. Uit het onderzoek blijkt dat 21 procent van de vrouwen en 41 procent van de mannen op vakantie gaan om losse seks te hebben. Vooral in de leeftijdscategorie tot dertig jaar zoeken mensen een vakantieliefde voor seks (51,6 procent van de mannen en 32,3 procent van de vrouwen). Maar ook reizigers met een relatie hopen tijdens hun vakantie op een seksuele boost. Van hen verwacht 62 procent meer seks met hun partner. Vooral voor getrouwde mannen draait hun vakantie op een teleurstelling uit als niet in hun seksbehoefte wordt voorzien.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *