Londen populairste bestemming tijdens kerst

Reisnieuws

Geen reacties Reageer

 

Uit zoekgegevens van Hotels.com blijkt dat Nederlanders de kerstdagen het liefst doorbrengen in Londen. Bij een ultieme hoort een stedentrip Londen, aldus de hotelboekingssite. Naast Londen willen Nederlanders dit jaar ook graag kerst vieren in Parijs of Berlijn.

Londen is een bijzondere plaats tijdens de kerstdagen, waar men heerlijk kan shoppen en kan genieten van kerst. Jaarlijks zijn van begin november tot begin januari de winkels en straten versierd met grote kerstbomen, prachtige kerststallen en duizenden lichtjes. Nederlanders willen deze sferen graag ook weer proeven. Uit de zoekresultaten blijkt, dat de afgelopen periode het vaakst gezocht is op hotelovernachtingen in Londen, tussen 20 en 25 december.

Nederlandse stedentrippers blijken tijdens de kerstdagen het liefst in Europa te blijven. Na Londen zochten zij ook veelvuldig naar hotels in Parijs en Berlijn, waar kerstbomen de Brandenburger Tor versieren. New York is de populairste niet-Europese bestemming. Kerst vieren op Rockefeller Center Plaza, de plek waar de bekendste en grootste kerstboom van New York staat, is voor velen een droom.

In eigen land hebben Nederlanders het meest gezocht naar hotelovernachtingen in Amsterdam. De hoofdstad staat nummer vijf op de lijst en wordt gevolgd door Maastricht, wat bekend staat om zijn magische kerstmarkt op het Vrijthof. 

Top 10 stedentrips tijdens kerst

1. Londen
2. Parijs
3. Berlijn
4. New York
5. Amsterdam
6. Dubai
7. Maastricht
8. Düsseldorf
9. Keulen
10. Antwerpen

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *