Gratis app voor 50 kerstmarkten in Duitsland

Reisartikelen

Geen reacties Reageer

 

Er zijn tegenwoordig zoveel kerstmarkten, dat je van gekkigheid niet meer weet waar je naartoe moet. De gratis ‘Kerstmarkten in Duitsland’ app van CityZapper en het Duitse Verkeersbureau over vijftig kerstmarkten in Duitsland geeft uitkomst.

Met de handige app kunnen kerstliefhebbers zich optimaal voorbereiden op hun reis naar een kerstmarkt in Duitsland. De app geeft informatie over kerstmarkten en andere evenementen in vijftig Duitse steden. Daarnaast is de app ook een handig hulpmiddel ter plekke. De ‘Kerstmarkten in Duitsland’ app toont alle adressen, openingstijden, routes en plattegronden. En dat alles zonder datakosten, want de app is offline beschikbaar.

De app is niet alleen handig om informatie over de kerstmarkten in Duitsland op te zoeken, hij geeft je ook allerlei leuke kerstweetjes en leert je bij over de geschiedenis van glühwein, de kerstbal en de kerstpiramide.

‘Kerstmarkten in Duitsland’ app downloaden

De ‘Kerstmarkten in Duitsland’ app van CityZapper is zowel beschikbaar voor iPhone (gratis) als Android (gratis).

Ben je van plan om een kerstmarkt in Duitsland te bezoeken? NS Hispeed heeft veel aanbiedingen met de trein naar kerstmarkten.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *