Jongen (9) vliegt zonder ticket naar Las Vegas

Bijzonder

Geen reacties Reageer

 

Ieder jaar komt ie met kerst weer langs op tv: ‘Home Alone 2: Lost in New York’. Het script lijkt te onwerkelijk om waar te zijn, maar een 9-jarige jongen deed de film deels na en vloog zonder ticket van Minneapolis naar Las Vegas.

Het opmerkelijke voorval deed zich donderdag voor op een vlucht van de luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines. Hoe het kind door de controlezone is gekomen en onopgemerkt aan boord van het toestel kwam, is onduidelijk en volgens de maatschappij een bron van zorg. Onderweg kregen bemanningsleden argwaan, waarna de politie van Las Vegas hem bij aankomst direct apart nam.

De jongen woont in Minneapolis en bleek na bestudering van bewakingsbeelden woensdag al op Minneapolis/St. Paul International Airport rond te lopen. Daar nam hij een willekeurige tas van een bagageband en ging ermee naar een restaurant, waar hij een lunch bestelde. Nadat hij z’n eten op had vroeg hij het personeel of hij even van het toilet gebruik mocht maken. Om het personeel niet het idee te geven dat hij zonder te betalen weg zou lopen liet hij ‘zijn’ tas staan. Hij keerde echter nooit terug om de rekening te betalen.

De jongen is inmiddels weer thuis bij zijn familie. Het is niet bekend gemaakt waarom hij naar Las Vegas wilde.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *