Inside Street View van Dubai’s Burj Khalifa

Bijzonder

Geen reacties Reageer

 

De Burj Khalifa in Dubai is al sinds 2007 het hoogste gebouw ter wereld en kan met haar 828 meter als stad binnen een stad worden gezien. Dat moet ook Google hebben gedacht die deze wolkenkrabber niet alleen buiten maar ook binnen voor Street View heeft vastgelegd.

Google heeft teams naar boven gestuurd die met 360-graden-camera’s, een rugzakcamera en een trolly beelden hebben gemaakt van het bouwwerk. Het is daardoor niet alleen mogelijk om zoals gebruikelijk het gebouw van buiten te bekijken, maar ook op verschillende verdiepingen in het gebouw zelf.

Ga je binnenkort zelf naar de Verenigde Arabische Emiraten en wil je het uitzicht vanaf de wolkenkrabber met eigen ogen bekijken? Reserveer dan tickets op de website van de Burj Khalifa zelf. Dit bespaart je vele tientallen euro’s dan wanneer je een toegangsbewijs op locatie aanschaft. 


Stedentrip en vliegtickets Dubai

Een keer met eigen ogen de wondere wereld in Dubai bekijken? Er gaan dagelijks rechtstreekse en indirecte vluchten vanuit Nederland of grensluchthavens naar Dubai. Kijk voor de goedkoopste vliegtickets naar Dubai op Vliegtickets.nl (korting met Air Miles) en WTC.nl – World Ticket Center. Of boek je goedkope vliegticket naar Dubai rechtstreeks op TUI.nl (tip). 

Ga je liever met een georganiseerde reis naar Dubai? Kijk dan eens op de websites van TUI.nl, Sunweb, Kras.nl en 333TRAVEL die stedentrips en rondreizen naar de Verenigde Arabische Emiraten aanbieden.

Daily Dream Deal

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *