De hoogste rooftop bar van New York

Reisnieuws

Geen reacties Reageer

 

Ze zijn hip, trendy en bieden je een (gratis) uitzicht waar je u tegen zegt: rooftop bars. Je vindt ze vooral in steden die over een prachtige skyline beschikken. Zoals New York. In New York is onlangs de hoogste rooftop bar van de stad geopend.

New York beschikt natuurlijk over voldoende uitkijkpunten, zoals Rockefeller Center en natuurlijk het Empire State Building. Waar je daar vaak lang in de rij moet staan en veel geld moet betalen om naar boven te gaan, daar zijn rooftop bars een uitkomst. Het enige dat je in de meeste gevallen moet doen is je netjes kleden en je paspoort laten zien. Maar dan heb je wel een verbluffend uitzicht onder het genot van een hapje of drankje. Je stedentrip naar New York is eigenlijk niet compleet zonder een bezoekje aan een dergelijke bar.

Nieuw is het fenomeen van rooftop bars in New York niet. Dus het enige wat je nog kunt doen om je te onderscheiden is verder de lucht in. Zoiets moet het nieuwe Hyatt Times Square hotel hebben gedacht. Op de 54e verdieping van dit hotel is onlangs Bar 54 geopend. Daarmee is het de hoogste rooftop bar van New York.

Foto: Hyatt Times Square

Foto: Hyatt Times Square

In de loungebar zijn maar liefst 122 zitplaatsen (zowel binnen als buiten), dus grote kans dat je een plekje weet te bemachtigen en als beloning uitzicht over de Big Apple krijgt. Als je naar het noorden kijkt zie je Central Park, naar het zuiden het nieuwe World Trade Center, naar het oosten de wijk Queens en naar het westen de staat New Jersey.

Het adres van het Hyatt Times Square hotel is West 45th Street 135.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *