Havana Blues: Latijns-Amerika vanuit de cockpit

Bijzonder

Geen reacties Reageer

 

Een tijdje terug toonden we de indrukwekkende video over Frans-Polynesië, gemaakt door een piloot van Air Tahiti Nui. Blijkbaar heeft de bestuurder van de Airbus 340 tijd over, want hij kwam ook met deze video van zijn reis door Latijns-Amerika op de proppen.

Vanuit Papeete, de hoofdstad van Frans-Polynesië en de standplaats van Air Tahiti Nui, doet hij in dit filmpje eerst Havana, de hoofdstad van Cuba, aan. Vanaf daar gaat het snel. Hij gaat eerst naar Caracas (Venezuela), zweeft daarna in de nachtelijke uren boven Buenos Aires, vliegt naar het Cubaanse eiland Cayo Coco om vervolgens op het piepkleine vliegveldje van Santa Clara (Cuba) te landen.

Na zijn tour door Latijns-Amerika maakt hij even een stop in het regenachtige Madrid om vervolgens weer terug te keren naar Cuba. In Cuba landt hij nog in Santiago de Cuba en Havana, voor hij weer terugkeert naar Papeete. Maar niet voordat hij vanuit zijn cockpit nog de lancering ziet van de Falcon 9 raket vanaf de Kennedy Space Center op Cape Canaveral. Spectaculair!

Smaakt dit naar meer? Bekijk dan ook zijn video over zijn reis boven Frans-Polynesië.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *