De mooiste winterzon bestemmingen! 3x inspiratie

Reistips

 

Wil jij deze winter op vakantie naar de zon? Lees dan gauw verder. Want wat is er fijner dan te ontsnappen aan de koude Nederlandse temperaturen en het regenachtige klimaat?! Er zijn tegenwoordig vele bestemmingen waar je terecht kunt voor een heerlijke winterzon vakantie. Hieronder vind je inspiratie voor winterzon bestemmingen!

Egypte

Egypte is zeker een goede optie voor een vakantie in de winter. Het land ligt op slechts een paar uurtjes vliegen van Nederland en ligt dus erg dichtbij. In Egypte schijnt zo’n beetje het hele jaar de zon en kun je er altijd genieten van warme of milde temperaturen. Zo kun je er ook in de winter terecht voor een zonvakantie. Een vakantie naar Egypte met FTI kun je makkelijk en snel boeken. Verder zijn er in Egypte verschillende badplaatsen waar je kunt genieten van een strandvakantie. Denk bijvoorbeeld aan Sharm el Sheikh, Marsa Alam of Hurgharda. Hier kun je ook terecht om de onderwaterwereld te ontdekken. Ga bijvoorbeeld een dagje snorkelen of duiken. Egypte is dus zeker de moeite waard om te onthouden voor een zonvakantie in de winter!

Dominicaanse Republiek

In de Caraïben liggen ook genoeg eilanden waar je terecht kunt voor een heerlijke zonvakantie in de winter. De Dominicaanse Republiek is daar een mooi voorbeeld van. Een vakantie naar de Dominicaanse Republiek met FTI is erg voordelig en makkelijk te boeken. De Dominicaanse Republiek staat bekend om zijn prachtige hagelwitte zandstranden en vele palmbomen. Ook hier kun je goed snorkelen of duiken en de indrukwekkende onderwaterwereld ontdekken. Voor de rest is de Dominicaanse Republiek een goede bestemming om even helemaal tot rust te kunnen komen. Ook weer een goede bestemming om te overwegen!

Bonaire

Bonaire is ook een Caribisch eiland en een populaire bestemming voor een winterzon vakantie. Op Bonaire is het klimaat het hele jaar door lekker zonnig en warm. Dit maakt deze bestemming een goede winterzon bestemming. Op Bonaire kun je natuurlijk genieten van een heerlijke strandvakantie. Je kunt er ook goed terecht om te snorkelen en te duiken. Bonaire is een van de mooiste bestemmingen in de Caraïben om te duiken en snorkelen. De onderwaterwereld is er erg indrukwekkend en je kunt er heel veel verschillende soorten vissen spotten. Uiteraard kun je voor een cultureel uitje goed terecht in de hoofdstad Kralendijk. Verder is het eiland vooral een goede plek om even helemaal tot rust te komen aan het strand. Zeker een mooie bestemming om te onthouden!

Met al deze inspiratie voor winterzon bestemmingen kun jij alvast je vakantie naar de zon gaan plannen.