Kroketten aan boord bij Corendon

Reisnieuws

Geen reacties Reageer

 

Wat verwacht je bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij op de menukaart? Juist, Nederlandse snacks. Corendon speelt in op de wens van vakantiegangers en gaat vanaf het voorjaar kroketten en bitterballen aan boord serveren.

Hoewel er over het algemeen niets mis is met de vliegtuigmaaltijden, vond Corendon Dutch Airlines dat er iets in het aanbod miste. En dus introduceerde het in augustus vorig jaar al een bakje patat met mayonaise, voor hen die de Nederlandse lekkernij niet kunnen missen. Blijkbaar is de snack goed aangeslagen, want vanaf het voorjaar kunnen er aan boord van de vliegtuigen ook kroketten en bitterballen worden besteld.

Corendon serveert de snacks omdat uit een enquete blijkt dat vakantiegangers een typische Hollandse sfeer ook aan boord van het vliegtuig waarderen. Speciaal voor de lancering werden aan boord van een Corendon-vlucht uit Sotsji bitterballen en kroketten gebakken en uitgedeeld in de lucht. Radio 538-dj Edwin Evers was één van de eersten die de Nederlandse snacks mocht proeven.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *