Bezoek Mini-Europe in Brussel nu het nog kan

Reistips

Geen reacties Reageer

 

Wat Madurodam voor Nederland is, is Mini-Europe voor België. Om dit interessante en leuke park in Brussel nog één keer te bezoeken moet je echter snel zijn. Op 31 augustus 2013 sluit dit miniatuurpark definitief haar deuren om plaats te maken voor een congrescentrum.

In dit park, dat aan de voet van het Atomium (nog zo’n publiekstrekker!) ligt, wandel je in een paar uur door heel Europa. Van het Scandinavische Lapland tot aan de voet van de Italiaanse laars en van de Schotse Hooglanden tot aan de Griekse stranden. Het park bezit meer dan 350 gebouwen en monumenten en dat allemaal op schaal 1/25. In deze miniatuurwereld krijg je de kans om de Big Ben en het Colosseum te zien zonder naar het Verenigd Koninkrijk of Italië te vliegen. De Eiffeltoren is zelfs dertien meter hoog.

Het park heeft alle leeftijden iets te bieden, van de kleinsten tot de oudsten onder ons. Zo kunnen kinderen zelf de Berlijnse Muur afbreken en een stier in een Spaanse arena bevechten. Bezoek het park nu het nog kan. In combinatie met de hoofdstad zelf een leuk familie-uitje! 

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *