999 bustickets voor 1 euro bij Publicexpress

Budget

Geen reacties Reageer

 

Goed nieuws voor reizigers die binnenkort vanaf grensluchthaven Bremen Airport vliegen. Publicexpress, de busmaatschappij die 8 keer per dag vanuit Groningen naar de luchthaven van Bremen rijdt, heeft 999 bustickets voor slechts 1 euro te koop.

De busmaatschappij bestaat deze maand negen jaar en om dat te vieren biedt het 999 tickets voor een spotprijs aan. De tickets dienen online op de website van Publicexpress te worden aangeschaft en moeten worden gebruikt op geselecteerde dagen in oktober of november. Kaarten zijn te koop zolang de voorraad strekt, maar uiterlijk tot en met 27 november.

De bussen van Publicexpress vertrekken acht keer per dag vanaf het centraal station in Groningen richting Bremen en vice versa. Overdag rijdt elke twee uur een bus in beide richtingen. De bus stopt onderweg in Apen/Remels, Oldenburg, Bremen Airport en heeft het Centraal Station van Bremen als eindbestemming, waar de bussen aansluiten op de treinen met diverse bestemmingen in Duitsland. Ook voor mensen die verder het land in willen is de aanbieding dus een mooi begin van de reis.

Ga naar de website van Publicexpress om je busticket aan te schaffen.

Reageer:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *